Referenties

heel prettig – goed inleven – goede aanpak – één op één – vooruitgang – resultaten – zelfvertrouwen

Mijn zoon Jesper heeft bijles gekregen van juf Cindy. Hij vond het bij haar heel prettig en ging er graag naar toe. Ze kon zich goed inleven in zijn situatie, voorkeuren en wat hij leuk vindt en ze had een goede aanpak zodat Jesper zich op zijn gemak voelde en goed meewerkte. Jesper is snel afgeleid maar door één op één met Cindy aan het werk te gaan, lukte het hem om geconcentreerd te werken aan de opdrachten. Het resultaat was dat hij echt vooruitgang boekte met zijn schoolwerk en zijn resultaten op school omhoog gingen. Dit gaf hem het zelfvertrouwen dat hij nodig had.

(Vivian)

“Volgend jaar kom ik misschien nog wel een keer als ik moeilijke toetsen krijg.”

S zat in groep 6. Het viel de juf op dat hij moeite had met begrijpend lezen en zijn woordenschat. We kregen extra werk mee om zelf te oefenen. In het begin ging dit nog wel, maar al snel werd dit geen gezellig moment van de dag. Van een buurvrouw kregen wij de tip om eens naar Cindy te gaan. Al snel hebben we haar gebeld en een afspraak gemaakt. S vond het best spannend en ging met frisse tegenzin naar het intake gesprek. Al gauw was S helemaal op zijn gemak. Ik had met hem de afspraak gemaakt dat, als hij er geen goed gevoel over had, mocht stoppen. Gelukkig kwam dit helemaal goed! Bij de eerste les vertelde hij blij dat hij spelletjes mocht doen en mocht springen tijdens de les. Waar we heel trots op zijn, is dat S met de toetsen vooruit is gegaan. Dit doet hij helemaal zelf met een beetje hulp van Cindy?. Je merkt heel goed dat Cindy gewend is om met kinderen te werken. Wat ook heel prettig is, is dat S nu een werkmap heeft waarin hij kan terugkijken als dat nodig is. Op school mag hij de methode toepassen hoe Cindy werkt. Cindy is een rustig persoon die goed met jonge jongens om kan gaan. S heeft vandaag de laatste les gehad. In deze les hebben we Cindy gedag gezegd, maar… zei S: “Volgend jaar kom ik misschien nog wel een keer als ik moeilijke toetsen krijg.” Nou als een kind van 10 dit zegt…..!!!

(moeder W)

“Wij zijn heel tevreden over Cindy en de bijlessen houden wij dan ook aan.”

Mijn zoon had moeite met spelling en begrijpend lezen. In zijn klas is het erg druk waardoor hij het lastig vond om zijn focus op deze vakken te leggen. Bij Cindy voelt hij zich op zijn gemak zo ervaart  hij  de 1 op 1 aandacht als zeer positief en dit geeft hem zelfvertrouwen. Cindy legt het op een rustige en duidelijke manier uit waardoor hij het begrijpt en makkelijker kan toepassen. Naast het toenemen van zijn zelfvertrouwen zijn ook de schoolresultaten toegenomen. Wij zijn heel tevreden over Cindy en de bijlessen houden wij dan ook aan. 

(Trotse moeder)